Το καλάθι είναι άδειο
Στο Καλάθι   Ταμείο

MASTER KEY SERVICE

Μένετε σε μονοκατοικία? Λύση: KA - Keyed Alike system. Ανοίξτε την πόρτα τις αυλής, το γκαράζ και την θύρα εισόδου με ένα μόνο κλειδί.

Μένετε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας? Λύση: CE - Common Entrance system. Κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να έχει ένα κλειδί για κοινόχρηστες πόρτες (πόρτα εισόδου, αποθήκης, ταράτσας), αλλά δεν μπορεί να ανοίξει πόρτα άλου διαμερίσματος φυσικά!

... και στον χώρο εργασίας? Λύση: GMK - Grand Master Key system. Κτίρια που επιβάλουν ιεραρχικό δικαίωμα εισόδου, (εταιριές, οργανισμοί, νοσοκομεία), μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο σύστημα Master Key. Για παράδειγμα, τα ανώτερα στελέχοι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους χώρους ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ανοίγουν μία σειρά απο προκαθορισμένες πόρτες.

Αυτά είναι μόναχα ένα δείγμα συστημάτων master. Για να επωφεληθείτε πλήρως τις δυνατότητες ενός master key συστήματος πρέπει να γίνει λεπτομερείς και επαγγελματικός σχεδιασμός. Αυτός είναι ο λόγως που ο Chrisikos επεξηγεί τα συστήματα μέσα απο το παρακάτω πλάνο: Ένα πλάνο το οποίο προσδιορίζει αναλυτικά την λειτουργία του κάθε συστήματος και διασφαλίζει ότι το συστημα master που θα δημιουργηθεί είναι ανάλογω με τις ανάγκες των πελατών μας.

  

ΣΥΣΤΗΜΑ MASTER KEY

Το σύστημα Master Key χρησιμοποιείτε σε πόρτες όπου κάθε κύλινδρος ανοίγει με το δικό του κλειδί, ενώ ένα master κλειδί μπορεί να ανοίξει όλες τις πόρτες.

 
 

 

ΣΥΣΤΗΜΑ KEYED ALIKE

Το σύστημα Keyed Alike χρησιμοποιείτε σε πόρτες όπου πολλοί κύλινδροι ανοίγουν με το ίδιο κλειδί.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ COMMON ENTRANCE

Το σύστημα Common Entrance χρησιμοποιείτε σε πόρτες όπου το κλειδί του κάθε κυλίνδρου ανοίγει μία ή περισσότερες κεντρικές πόρτες.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ GRAND MASTER KEY

Το σύστημα Grand Master Key χρησιμοποιείτε σε πόρτες όπου κάθε κλειδί ανοίγει μία ομάδα κυλίνδρων ενώ παράλληλα υπάρχει και ένα κλειδί που ανοίγει όλους τους κυλίνδρους.

 

 

 

Chrisikos.gr - Κλειδιά - Κλειδαριές - Ιmmοbilizer - Το κατάστημα μας απευθύνεται σε χονδρική πώληση - ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

Φόρτωση...